CHP Pamukkale’de Demokrasi Kutlaması

CHP Pamukkale’de Demokrasi Kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri Adaylarını belirlemek için ön seçim süreci başladı. Parti üyeleri, belediye meclis üyeleri adaylarını belirlemek için oy kullanmak üzere sandık başına gitti.

Pamukkale CHP İlçe Başkanlığı, ön seçim sürecini CHP Eski İl Başkanlığı’nda düzenledi. Partililer, bugün saat 08:00’de başlayan oy verme işlemine katıldı ve 17:00’ye kadar oy kullanma hakkına sahip olacaklar. CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, demokratik bir süreç yaşandığını belirterek, “Demokrasi şöleni yaşıyoruz. Belediye meclis üyesi adaylarını ön seçim usulüyle belirliyoruz. Demokrasinin güzel bir örneğini sergiliyoruz.” dedi. Coşkun, Pamukkale Belediyesi’nin 33 meclis üyesi ve 4 kontenjan ile yönetildiğini belirterek, “33 belediye meclis üyesinin çift sıra olan 16 tanesini üyelerimiz belirliyor.” diye ekledi. Partililere geniş bir oy kullanma yetkisi tanındığını ve bu süreçle partinin sosyal demokrat ilkelerine uygun olarak demokratik bir yöntemin tercih edildiğini vurgulayan Coşkun, ön seçim sonuçlarının ilerleyen günlerde açıklanacağını belirtti. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ise, “Demokrasi şöleni yaşıyoruz. CHP bu ülkenin kurtarıcısı ve kurucusu partisidir.” dedi. CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise, “Güzel bir günde bir demokrasi dersi ve örneği gösteriyoruz.” diye değerlendirdi. CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur ise, “Güzel bir demokrasi şöleni içerisindeyiz.” şeklinde konuştu.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Denizli Şehir Portalı sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin