Denizli’ye soğuk hava ne zaman gelecek?

Denizli’ye soğuk hava ne zaman gelecek?

Denizli’de hava durumu nasıl? Meteoroloji, Denizli için 2 Ocak 2024 Salı gününe dair hava tahmin raporunu açıkladı. Şehir genelinde gün içinde sıcaklık 15 dereceye kadar yükselecek olup, parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü öğle saatlerinden sonra yağışlı ve çok bulutlu bir hava ile değişecek. Ayrıca, termometreler hafta sonuna kadar 20 dereceye kadar yükselecek ve yağış beklenmiyor. İşte Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji’nin oluşturduğu 5 günlük hava tahmin raporunda, Denizli için saat bazlı yağış geçişi uyarısı yapılırken, haftalık sıcaklık tahmini de sunuldu. Yeni yılın ilk iş günü, 8 derece sıcaklıkla başladı ve Denizli genelinde sabah saatlerinde bulutlu bir gökyüzü eşliğinde gün doğumu yaşandı. Öğleden sonra ise sağanak yağışlar görülecek, en yüksek sıcaklık ise 15 derece civarında olacak.

SICAKLIK HAFTA SONUNA KADAR YÜKSELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre, Denizli genelinde termometreler hafta sonuna kadar 20 dereceye kadar çıkacak ve yağış beklenmiyor. Haftanın üçüncü günü (YARIN), sabah saatlerinde termometreler 8 derece olarak ölçülürken, gün içinde parçalı bulutlu gökyüzü eşliğinde en yüksek sıcaklık 16 derece seviyelerinde olacak. Haftanın dördüncü günü (PERŞEMBE) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 10 derece civarında olacak. Gün içinde ise çok bulutlu ve hafif sağanak geçişleri bekleniyor, termometreler 17 derece seviyelerinde ölçülecek. Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde sıcaklık 8 derece civarında olacak ve gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzüyle en yüksek sıcaklık 18 derece seviyelerinde seyredecek. Hafta sonunun ilk günü (CUMARTESİ) sabah saatlerinde termometreler 10 derece olarak ölçülürken, gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü bekleniyor, termometreler 20 derece seviyelerinde ölçülecek.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Denizli Şehir Portalı sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin