Buldan Belediyesi’nden Yazar – Okur buluşmaları

Buldan Belediyesi’nden Yazar – Okur buluşmaları

Buldan Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında gerçekleştireceği “Kitap Tanıtım Günleri” ile okuma alışkanlığını desteklemeye devam ediyor. Çocukları, gençleri ve Buldanlı okurları kitaplarla buluşturmayı amaçlayan etkinliklerin ilk konuğu, çocuk kitapları yazarı ve eğitimci Bahar Kelci olacak. Bahar Kelci, 25 Kasım Cumartesi günü, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de çocuk okurlarıyla bir araya gelerek keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek. Bu etkinlikle, kitapları aracılığıyla bilgi ve eğlenceyi bir araya getiren Buldan Belediyesi, okuma sevgisini yaymak ve toplumun her kesimini kitaplarla buluşturmak adına önemli bir adım atmış olacak.

Başkan Şevik, Buldanlıları okumaya teşvik etmek amacıyla Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de düzenlenecek olan Kitap Tanıtım Günleri hakkında bilgi verdi. Başkan, “Her yaşta okumak bir güzelliktir. Çocuklarımızdan gençlerimize, her yaştan Buldanlı hemşehrimizi sevdikleri yazarlar ve kitaplarla bir araya getirmek istiyoruz. İlk Kitap Tanıtım Günü’nde, Eğitimci Bahar Kelci, çocuk kitapları yazarı olarak konuğumuz olacak. Tüm çocuklarımızı bu etkinliğe bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Denizli Şehir Portalı sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin