Denizli’de Belediye Çalışanlarına Büyük Maaş Artışı! Resmi İmzalar Atıldı

Denizli’de Belediye Çalışanlarına Büyük Maaş Artışı! Resmi İmzalar Atıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde Belediye ile yetkili sendika arasında sosyal denge tazminatı ve toplu iş sözleşmesi için resmi imzalar atıldı. Yapılan anlaşma ile işçilerin maaşları önemli ölçüde arttı. Başkan İnamlık, her zaman işçiye destek olma taahhüdümüzü bir kez daha gösterdiklerini ifade etti.

 

Tavas Belediyesi, Bem Bir Sen sendikası ile sosyal denge tazminatı ve Hizmet İş sendikası ile toplu iş sözleşmesini imzaladı. Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, imza törenine Hizmet İş Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ve Bem-Bir-Sen Denizli İl Başkanı Osman Kurt ile birlikte katıldı. Sosyal denge tazminatı sözleşmesinden 53 personel, toplu iş sözleşmesinden ise 140 işçi faydalanacak. İşçilere yüzde 110’a kadar zam yapılacak. Başkan İnamlık, “Bem-Bir-Sen Denizli İl Başkanımız Osman Kurt ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ni, Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanımız Sezai Söylemez ile daimi işçilerimizin ve Belediye şirket personellerimizin Toplu İş Sözleşmesi’ni imzaladık. Çalışma arkadaşlarıma hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Denizli Şehir Portalı sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin