Meteoroloji, önümüzdeki hafta Denizli için sıcaklık ve yağış konusunda uyarıda bulundu. Denizli halkına önemli bir bilgilendirme yapıldı.

Meteoroloji, önümüzdeki hafta Denizli için sıcaklık ve yağış konusunda uyarıda bulundu. Denizli halkına önemli bir bilgilendirme yapıldı.

Meteoroloji raporuna göre, Denizli’de hava durumu şu şekilde değişiyor: Sabah saatlerinde serin bir hava hakim olacakken, öğle saatleri ve sonrasında çok bulutlu bir hava etkili olacak. Ayrıca, 5 günlük yeni hafta raporuna göre Denizli’de sıcaklıkların yükselişe geçeceği öngörülüyor. İşte Denizli için hava detayları.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, Denizli’de haftasonunun ikinci günü güne serin bir hava ile 4 derece sıcaklıkla başladı. Bugün en yüksek sıcaklık 12 derece olacak ve çok bulutlu bir hava etkili olması bekleniyor. Ayrıca, Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre, yeni haftada Denizli’de sıcaklıkların artması öngörülüyor.

Pazar günü, sabah ve öğle saatlerinde şehir genelinde sıcaklıklar 12 dereceye kadar düşecek, akşam saatlerinde ise kapalı hava etkisini sürdürecek. Pazartesi günü hava sıcaklığı 16 dereceye kadar yükselecek ve şehir genelinde çok bulutlu ve yağışlı bir hava bekleniyor. Salı günü sıcaklıklar 16 derece olacak ve şehir genelinde çok bulutlu, yer yer sağanak yağışlı bir hava etkili olacak. Çarşamba günü sıcaklıklar 16 derece olarak tahmin ediliyor ve parçalı bulutlu hava hakim olacak. Perşembe günü ise dereceler 19’a kadar yükselecek ve Denizli genelinde parçalı bulutlu hava devam edecek.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Denizli Şehir Portalı sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya Devam Edin